Un tè ben calent on sigui

 Aquestes fundes per a portar les tasses de tè i les bossetes les podeu trobar amb un tutorial de Youtube al canal de la Silvana caussa. Podeu ANAR-HI AQUÍ.Eren un regal a dues persones de la meva família a qui agrada el tè i sovint mengen fora de casa. Poder portar la teva tassa ben protegida és interessant per a fer una bon pausa a la feina. Jo en vaig fer tres amb tres robes diferents. La part externa la vaig forrar d'espuma gruixuda per donar-li la forma, el cistellet de la tassa porta...

Pintura glaçada i oli calent al retroprojector

Fa uns dies que m’he adonat que fa moltíssim temps que no explico res del que fem amb el retroprojector, i és una llàstima perquè tan aviat l’utilitzem com a...
Pàgina | que el títol sigui el fons

Pàgina | que el títol sigui el fons

Hola! Com han anat aquests mini-dies de festa?L'altre dia, fent una pàgina del PL em va venir una idea al cap i vaig pensar que seria bona de provar en una pàgina, així que...