Bolsos peluts

 Aquest hivern he vist a les botigues molts bolsos de pèl. Els trobo molt divertits i he pensat en aprofitar algunes robes que em varen quedar de fer disfresses i peluixos. La meva primera experiència en aquest tipus de bolsos m'ha  donat com a resultat dos bolsos: - Un bolso blanc, que penso que pot quedar dar bé per festa però també per portar amb texans i una jaqueta de pell... he posat una nansa de cadena que he reforçat amb un cordó blanc per reforçar més el color del bolso....

Col·lecció de bolsos per regalar

Col·lecció de bolsos per regalar

Aquest nadal m'he plantejat de regalar moltes coses fetes per a mi. Una de les coses que m'agrada fer i sempre va bé són els bolsos. Vaig aprofitar un tall de roba acolxada...
Algunes proves de bolsos d'estiu

Algunes proves de bolsos d'estiu

 El mes d'agost vaig fer poca cosa, sobretot ganxet... Una de les coses que vaig provar és fer bolsos rodons a partir de bases de fusta o cuir. Aquest és el...
Bolsos, bolsos i més bolsos...

Bolsos, bolsos i més bolsos...

La Vanesa està que no para ;)Una producció bestial, cada dia una labor acabada XDSúper Vanesa!Fins araMarta del TM