
Amanida de brots, micuit d'ànec, codonyat i festucs amb vinagreta de fruits secs
No hi ha res mes versàtil que una amanida. Ens serveixen per aprofitar restes de la nevera. Per fer una menja ràpida quan la calor ens deixa desganats. Hi podem afegir...

Amanida nordica d'arròs amb salmó fumat i llagostins amb vinagreta de mostassa
Recepta del Cokidoo

Llonzes de porc cuinades al buit amb amanida cruixent de poma
Recepta al cookido

Truita de patata, poma i ceba
Amb xarrup de tomàquet.

Empedrat de mongetes amb llagostins i carbassó.
Variant del clàssic de la cuina catalana. Amb brunoise de carabassó i llagostins. Amanit amb un raig d'oli d'alvocat.
Terrina de confit d'ànec, amb poma caramel·litzada i pinyons torrats
SEGON PLAT DE L'ÚLTIM ÀPAT DE 2018